Šešelj:Ne idem u Hag, neka čitaju odgovor mog tima

Izvor: Mondo, 29.Apr.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj:Ne idem u Hag, neka čitaju odgovor mog tima

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponavlja da se dobrovoljno neće vratiti u Hag i da nema potrebe da dodatno komentariše odgovor njegovog pravnog tima žalbenom veću Haškog suda, jer u njemu "sve piše".

Foto: Beta/Dragan Gojić

Šešelj je, najpre, na konferenciji za novinare, a zatim i na mitingu u centru Niša, rekao da su srpski radikali posvećeni obnovi stranke i da su zbog medijske blokade prinuđeni da se pristalicama obraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na javnim tribinama putujući po Srbiji.

Šešelj je na mitingu izneo poglede SRS o tome kakvu bi spoljnu i unutrašnju politiku trebalo da vodi Srbija u kojoj se teško živi i u kojoj je aktuelana vlast kao i dosmanlijska izneverila očekivanja i nade građana, ponovivši već iznete optužbe i kritike na račun predsednika Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića.

Šešelj je rekao da bi Srbija u spoljnoj politici trebalo da se integriše sa Rusijom i savezom zemalja oko nje, kao i da bi trebalo da pristupi vojnom savezu sa Rusijom i članicama tog saveza, a u unutrašnjoj politici treba voditi pametnu nacionalnu politiku sa osloncem na sopstvene snage.

On je okupljenim pristalicama dugo govorio i rekao da bi tako mogao celu noć što znači, kako je dodao, da je u dobroj kondiciji.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Hag

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.