SRS traži od SB: Sprečite ubistvo Šešelja!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS traži od SB: Sprečite ubistvo Šešelja!

BEOGRAD -

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i dalje se oseća veoma loše. Današnji pregled je pokazao da ima izraženu tahikadrdiju i aritmiju, saopštila je Srpska radikalna stranka.

Srpska radikalna stranka tvrdi da će Haški tribunal po svaku cenu nastojati da izazove smrt Vojislava Šešelja, "jer je to jedini izlaz za njih, pošto Tužilaštvo nije dokazalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nijednu tačku optužnice".

"Potpuno je neverovatno da je moglo da se desi da jedna renomirana institucija, kao što je bolnica u kojoj je Šešelj operisan, ugradi neispravan defibrilator. To znači da Šešelj uopšte nije bio zaštićen od iznenadne smrti koja može da nastupi zbog naglog ubrzavanja otkucaja srca", zaključuje SRS.

Prema novim informacijama, tvrdi SRS, lekari su ovoga puta podesili defibrilator da se uključi i izazove elektrošokove u trenutku kada puls dostigne 200 otkucaja u minuti, iako je ranije aparat bio podešen da reaguje na 180 otkucaja.

"Ovo je očigledan dokaz da je u međuvremenu došlo do dodatnog pogoršanja zdravstvenog stanja Vojislava Šešelja", kaže se u saopštenju Srpske radikalne stranke koja traži da zemlje - članice Saveta bezbednosti, "pre svih Rusija i Kina, pod hitno spreče ubistvo Vojislava Šešelja".
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS TRAŽI OD SB: SPREČITE UBISTVO ŠEŠELJA!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2012

Potpuno je neverovatno da je moglo da se desi da jedna renomirana institucija, kao što je bolnica u kojoj je Šešelj operisan, ugradi neispravan defibrilator, saopštila SRS..BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i dalje se oseća veoma loše, saopštila je popodne stranka...

Nastavak na Kurir...

Nova lekarska ekspertiza za Šešelja

Izvor: RTS, 12.Mar.2012

Haški tribunal naložio novu lekarsku ekspertizu Vojislava Šešelja. Sud naložio da lekarski odbor u roku od mesec dana proceni zdravstvenu sposobnost Šešelja da boravi u pritvoru. Šešelj se i dalje oseća loše, tvrde u SRS-u. ..Tribunal u Hagu naložio je novu lekarsku ekspertizu za lidera Srpske...

Nastavak na RTS...

SRS: Sprečite ubistvo Šešelja!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i dalje se oseća veoma loše. Današnji pregled je pokazao da ima izraženu tahikadrdiju i aritmiju, saopštila je Srpska radikalna stranka...SRS tvrdi da će Haški tribunal po svaku cenu nastojati da izazove smrt Vojislava Šešelja, jer je to...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.