SRS: Sprečite ubistvo Šešelja!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Sprečite ubistvo Šešelja!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i dalje se oseća veoma loše. Današnji pregled je pokazao da ima izraženu tahikadrdiju i aritmiju, saopštila je Srpska radikalna stranka.

SRS tvrdi da će Haški tribunal po svaku cenu nastojati da izazove smrt Vojislava Šešelja, jer je to jedini izlaz za njih, pošto Tužilaštvo nije dokazalo nijednu tačku optužnice.

- Potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je neverovatno da je moglo da se desi da jedna renomirana institucija, kao što je bolnica u kojoj je Šešelj operisan, ugradi neispravan defibrilator. To znači da Šešelj uopšte nije bio zaštićen od iznenadne smrti koja može da nastupi zbog naglog ubrzavanja otkucaja srca - navodi se u saopštenju radikala.

Prema novim informacijama radikala, lekari su ovoga puta podesili defibrilator da se uključi i izazove elektrošokove u trenutku kada puls dostigne 200 otkucaja u minuti, iako je ranije aparat bio podešen da reaguje na 180 otkucaja.

Ovo je očigledan dokaz do je u međuvremenu došlo do dodatnog pogoršanja zdravstvenog stanja Vojislava Šešelja. Srpska radikalna stranka traži da zemlje - članice Saveta bezbednosti, pre svih Rusija i Kina, pod hitno spreče ubistvo Vojislava Šešelja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.