Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja i dalje loše

Izvor: Blic, 12.Mar.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja i dalje loše

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i dalje se oseća veoma loše, a današnji pregled je pokazao da ima izraženu tahikadrdiju i aritmiju, saopštila je ta stranka.

SRS u saopštenju izražavaju sumnju da će Haški tribunal po svaku cenu nastojati da izazove Šešeljevu smrt, "jer je to jedini izlaz za njih, pošto Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije dokazalo nijednu tačku optužnice".

Neverovatno je da jedna renomirana institucija, kao što je bolnica u kojoj je Šešelj operisan, ugradi neispravan defibrilator. To znači da Šešelj uopšte nije bio zaštićen od iznenadne smrti koja može da nastupi zbog naglog ubrzavanja otkucaja srca, navodi se u saopštenju.

Srpska radikalna stranka zatražila je da članice Saveta bezbednosti, pre svih Rusije i Kine, pod hitno spreče ubistvo Šešelja.

Povezane vesti: Radikali: Šešelj se javio porodici, sutra nova operacija Tužioci traže 28 godina zatvora za Šešelja Šešelj vraćen iz bolnice u pritvor Britanski novinar: Srbi mi dali prve informacije o ubistvima u Srebrenici Karadžić: Za ubistva muslimanskih zarobljenika nema opravdanja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.