ŠEŠELJ UPOZORAVA NA BAJDENOV PLAN: Udariće na Srbiju u četiri koraka, nema popuštanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 13:02

ŠEŠELJ UPOZORAVA NA BAJDENOV PLAN: Udariće na Srbiju u četiri koraka, nema popuštanja

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je jutros na TV Prva da pritisci na Srbiju tek slede, ali da ih moramo izdržati

Šešelj je rekao da će Zapad pritisnuti Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova, da se pomiri sa unitarizacijom BiH, tj. ukidanjem Republike Srpske, da se sruše odnosi Srbije sa Rusijom i Kinom i da se Srbija uvede u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NATO savez.

Lider radikala je rekao da prozapadnjačke stranke jedva čekaju taj pritisak i da se nadaju da će im zapadnjaci pomoći da dođu na vlast kao DOS u mafijaškom puču 5. oktobra, te podsetio da su pokret OTPOR od početka finansirali Amerikanci.

Predsednik SRS je objasnio da, ako Srbija popusti pritiscima, odmah će Zapad tražiti da se Vojvodina i Raška oblast otcepe od Srbije.

Šešelj je rekao da je protiv posredovanja EU i drugih stranaca u unutarstranačkom dijalogu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.