Rusija je podržala srpski narod, a ne Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rusija je podržala srpski narod, a ne Vučića"

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zahvalio se vladi i narodu Rusije zbog ulaganja veta u SB UN prilikom glasanja o predlogu rezolucije o Srebrenici. On smatra da to nije podrška vlastima u Srbiji, nego Srbiji kao državi i srpskom narodu u celini, a pogotovo podrška Republici Srpskoj.

- Ovo je još jedan u nizu dokaza da nam je Rusija najbolji, najjači, najverniji i najiskreniji prijatelj na svetu - rekao je Šešelj.

Lider SRS je rekao i da premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije Aleksandar Vučić "ne sme" da ide u Srbrenicu 11. jula, jer će time, kako smatra, poniziti i Srbiju i srpski narod.

- Vučić bi odlaskom u Srebrenicu ponizio sopstveni narod, a odavao bi počast izvesnom broju nevinih ljudi, ali mnogo više ljudima koji su svoje ruke okrvavili nad srpskim civilima - rekao je Šešelj i pozvao pristalice i simpatizere radikala da se u subotu pridruže akciji "Sedam hiljada".
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šešelj: Ruski veto podrška Srbiji, Srbima, a posebno Republici Srpskoj

Izvor: Cafe.ba, 09.Jul.2015

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke /SRS/ Vojislav Šešelj smatra da ruski veto na britansku rezoluciju o Srebrenici u Savjetu bezbjednosti UN nije podrška vlastima u Beogradu, nego Srbiji kao državi i srpskom narodu u cjelini, a pogotovo podrška Republici Srpskoj..."Ovo je još jedan u nizu...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.