Šešelj: Ruski veto podrška Srbiji, Srbima, a posebno Republici Srpskoj

Izvor: Cafe.ba, 09.Jul.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Ruski veto podrška Srbiji, Srbima, a posebno Republici Srpskoj

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke /SRS/ Vojislav Šešelj smatra da ruski veto na britansku rezoluciju o Srebrenici u Savjetu bezbjednosti UN nije podrška vlastima u Beogradu, nego Srbiji kao državi i srpskom narodu u cjelini, a pogotovo podrška Republici Srpskoj.

"Ovo je još jedan u nizu dokaza da nam je Rusija najbolji, najjači, najverniji i najiskreniji prijatelj na svetu", rekao je Šešelj, koji se zahvalio ruskoj vladi i narodu zbog uloženog veta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />Šešelj je na konferenciji za novinare u Beogradu ocijenio da premijer Srbije Aleksandar Vučić ne treba da ide u Srebrenicu 11. jula, jer će time poniziti i Srbiju i srpski narod.

"Vučić bi odlaskom u Srebrenicu ponizio sopstveni narod, a odavao bi počast izvesnom broju nevinih ljudi, ali mnogo više ljudima koji su svoje ruke okrvavili nad srpskim civilima", rekao je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.