Krasić očekuje oslobadjanje Šešelja u maju

Izvor: S media, 07.Mar.2010, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić očekuje oslobadjanje Šešelja u maju

Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja Zoran Krasić rekao je danas da očekuje da će lider SRS u maju biti oslobodjen i najavio da će, u protivnom, odbrana izvesti svoje svedoke.

"Dosadašnji svedoci ništa spektakularno nisu doprineli Tužilaštvu već su omogučhili da javnost sazna da optužnice protiv Šešelja - nema. Zato očekujemo oslobadjajuću presudu", kazao je Krasić na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

Kako je dodao, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ako presuda ne bude oslobadjajuića odbrana će izvesti svoje svedoke, ali je odbio da govori o detaljima navodći da je "za odbranu rano".

Takodje, nije želeo da saopšti imena mogućih svedoka.

Krasić je kazao da se Šešelju, koji se sam brani, ne finansiraju troškovi, kao i da mu nisu dostupna tehnička sredstva koja je imao Slobodan Milošević koji se takodje sam branio pre Tribunalom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krasić: Oslobađanje Šešelja u maju

Izvor: B92, 07.Mar.2010

Beograd -- Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja, Zoran Krasić, rekao je da očekuje da će lider SRS u maju biti oslobođen ili će odbrana izvesti svoje svedoke..."Dosadašnji svedoci ništa spektakularno nisu doprineli Tužilaštvu već su omogucćili da javnost sazna da optužnice protiv...

Nastavak na B92...

SRS: Šešelj na slobodi u maju

Izvor: RTS, 07.Mar.2010

Postupak protiv Vojislava Šešelja se bliži kraju i oslobađajuća presuda bi mogla biti doneta u maju, rekao šef pravnog tima za odbranu Šešelja Zoran Krasić. ..Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja Zoran Krasić izjavio je da nisu ispunjeni elementarni uslovi za dokazni postupak odbrane...

Nastavak na RTS...

Šešelj na slobodi u maju?

Izvor: Beta, 07.Mar.2010

BEOGRAD, 7. marta 2010. (Beta) - Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja Zoran Krasić rekao je u nedelju da očekuje da će lider SRS u maju biti oslobodjen i najavio da će, u protivnom, odbrana izvesti svoje svedoke..."Dosadašnji svedoci ništa spektakularno nisu doprineli Tužilaštvu već...

Nastavak na Beta...

SRS: Šešelj na slobodi u maju

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Mar.2010

Postupak protiv Vojislava Šešelja se bliži kraju i oslobađajuća presuda bi mogla biti doneta u maju, rekao šef pravnog tima za odbranu Šešelja Zoran Krasić.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Šešelj u maju na slobodi

Izvor: Kurir, 08.Mar.2010, 05:21

BEOGRAD - Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja Zoran Krasić rekao je juče da očekuje da će lider SRS u maju biti oslobođen i najavio da će, u protivnom, odbrana izvesti svoje svedoke. „Dosadašnji svedoci ništa spektakularno nisu doprineli Tužilaštvu, već su omogućili da javnost...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.