Za većinu Rusa Putin „ličnost godine“

Izvor: Capital.ba, 26.Dec.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za većinu Rusa Putin „ličnost godine“

MOSKVA, Više od polovine Rusa vidi ruskog predsjednika Vladimira Putina kao ličnost 2015. godine, rezultati su istraživanja koja su objavljena danas. Prema anketi centra za istraživanje javnog mnjenja „Levada“, oko 56 odsto Rusa smatra da je ruski predsjednik Vladimir Putin ličnost godine za 2015, a na drugom mjestu je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sa 10 odsto glasova. Na trećem mjestu je ministar odbrane Sergej Šojgu sa osam odsto podrške ispitanika. Istraživanje je urađeno na uzorku od 1.600 ljudi u 137 naselja u 48 ruskih regina, javlja „Sputnjik“. U novembru, magazin „Forbs“ proglasio je Putina najmoćnijom osobom na svijetu treću godinu za redom. Putin je, takođe, ušao u uži izbor kandidata za ličnost godine magazina „Tajm“.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Za većinu Rusa Putin "Ličnost godine"

Izvor: Blic, 26.Dec.2015

Više od polovine Rusa vidi ruskog predsednika Vladimira Putina kao ličnost 2015. godine, rezultati su istraživanja koja su objavljena danas...Prema anketi centra za istraživanje javnog mnjenja "Levada", oko 56 odsto Rusa smatra da je ruski predsednik Vladimir Putin ličnost godine za 2015, a na drugom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.