Za Putina bi glasalo 74 odsto Rusa!

Izvor: Mondo, 03.Mar.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Putina bi glasalo 74 odsto Rusa!

Ako bi se Vladimir Putin ponovo kandidovao za predsednika 2018. godine, za njega bi glasalo više od 70 odsto Rusa, pokazali su danas objavljeni rezultati ankete.

Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Prema podacima državne agencije za ispitivanje javnog mnjenja "VTsIOM", za Putina bi glasalo 74 odsto Rusa, što je najviši postotak u poslednje četiri godine.

 Putin se nije kandidovao 2008. godine zbog ograničenja mandata, ali ima pravo da to učini 2018. i bori se za još jedan šestogodissnji mandat, navodi AP.

 Američka agencija napominje da je popularnost Putina naglo skočila od ruske aneksije Krima u martu 2014. godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Anketa: Za Putina bi glasalo 74 odsto Rusa

Izvor: B92, 03.Mar.2016

Moskva -- Ako bi se Vladimir Putin ponovo kandidovao za predsednika 2018. godine, za njega bi glasalo više od 70 odsto Rusa, pokazali su danas objavljeni rezultati ankete..Prema podacima državne agencije za ispitivanje javnog mnjenja "VTsIOM", za Putina bi glasalo 74 odsto Rusa, što je najviši postotak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.