Vladimir Putin spašava rvanje

Izvor: NaDlanu.com, 21.Feb.2013, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Putin spašava rvanje

Portparol predsednika Rusije Vladimira Putina izjavio je danas da će Rusija učiniti sve što je u njenoj moći da ubedi Međunarodni olimpijski komitet (MOK) da sačuva rvanje u olimpijskom programu.

Prema ruskim medijima, portparol ruskog predsednika Dmitroj Peskov rekao je da će Rusija raditi sa MOK-om na pronalaženju rešenja da rvanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sačuva mesto u olimpijskoj porodici.Izvršni komitet MOK-a preporučio je prošle nedelje da se rvanje isključi iz olimpijskog programa 2020, što je naišlo na veliko negodovanje u Rusiji, čiji su rvači, uključujući i sovjetski period, osvojili ukupno 77 zlatnih medalja.Konačnu odluku o tome da li će rvanje biti isključeno, MOK će doneti na Skupštini u Buenos Airesu, u septembru.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Amerikanci i Iranci postali saveznici: Ne damo rvanje!

Izvor: Blic, 22.Feb.2013, 10:08

Amerikanci i Iranci, tradicionalni protivnici na diplomatskom polju, udružili su se u odbrani rvanja koje je prošle nedelje izbačeno iz olimpijskog programa za 2020. godinu...Izvršni direktor Rvačkog saveza SAD Rič Bender u poseti je Teheranu gde se organizuje turnir Svetskog kupa slobodnim stilom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.