Vladimir Putin i Nuri el Maliki o bilateralnoj saradnji

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Putin i Nuri el Maliki o bilateralnoj saradnji

30.01.2013. -

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je obavio telefonski razgovor s premijerom Iraka Nurijem el Malikijem po pitanju bilateralne saradnje, javlja pres služba Kremlja. „Strane su razmenile mišljenja o aktuelnim pitanjima razvoja bilateralne saradnje. Potvrđena je važnost da se realizuju sporazumi postignuti za vreme posete Malikija Moskvi u oktobru 2012“. Tada je u Moskvi potpisan sporazu u oblasti vojno-tehničke saradnje u vrednosti od 4,2 milijarde dolara.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Trajan Basesku neće posetiti Kišinjev

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2013, 14:01

31.01.2013. -..Poseta predsednika Rumunije Trajana Baseskua Kišinjevu, planirana za 1. februar je otkazana zbog bolesti predsednika Moldavije Nikolae Timoftija. „Pre dva dana je predsednik imao jaku upalu žučne kese i nije u stanju da prima strane delegacije“, - rekli su izvori u vladi Moldavije....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.