Velika pres-konferencija Vladimira Putina - UŽIVO

Izvor: Vostok.rs, 17.Dec.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pres-konferencija Vladimira Putina - UŽIVO

17.12.2015. - Prenos počinje u 10:00 časova

Predsednik Rusije Vladimir Putin održaće tradicionalnu veliku pres-konferenciju koja će postati jedanaesta za šefa države na njegovoj funkciji.

Razgovor ruskog predsednika sa novinarima počeće u 10.00 po srednjeevropskom vremenu i održaće se u Centru za međunarodnu trgovinu u Moskvi. Prema rečima organizatora, pres-konferencija nije zvaničan događaj zbog čega se mesta za novinare nalaze odmah pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << stola za kojim sedi Putin.

Već je saopšteno da je oboren rekord po broju akreditovanih novinara — 1390 saradnika domaćih i stranih medija. Direktan prenos pres-konferencije možete pratiti na našem sajtu iz minuta u minut.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) PUTIN: Ako želimo nekog da gađamo, gađaćemo, ne treba nam baza u Siriji

Izvor: Kurir, 17.Dec.2015

Velika tradicionalna konferencija za novinare, koju Vladimir Putin već 11. put drži u decembru, trajala je 3 sata i 12 minuta...Ovogodišnja konferencija potukla je jedan rekord i pre nego što je počela: čak 1.392 novinara nalazi se u sali i žestoko se borilo za mogućnost da postavi pitanje, ali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.