Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evo šta je Putin rekao na božićnoj liturgiji

Predsednik Rusije Vladimir Putin prisustvovao je božićnoj liturgiji u Spaskom saboru manastira Svetog Jurja u Velikom Novgorodu.

Nedaleko od ruskog predsednika tokom bogosluženja stajali su lokalni ribari sa kojima se upoznao prošle jeseni tokom svog putovanja na jezero Iljmen zajedno sa predsednikom Vlade Dmitrijem Medvedevim.

- Siguran sam da će nastupajuća godina biti bolja od prošle - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ruski predsednik ribarima nakon liturgije, naglasivši da bez podrške naroda ne bi moglo biti nikakvog uspeha.

Muški manastir Svetog Jurja je najveći u Novgorodskoj oblasti. Prema predanju njega je osnovao 1030. godine Jaroslav Mudri.

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev je prisustvovao božićnoj liturgiji u moskovskom hramu Hrista Spasa koju je služio patrijarh moskovski Kiril.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) RODjENJE HRISTOVO U RUSIJI Evo gde je Vladimir Putin docekao Bozic

Izvor: medio.rs, 07.Jan.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin prisustvovao je božićnoj liturgiji u Spaskom saboru manastira Svetog Jurja u Velikom Novgorodu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.