Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ništa nemam s Rusijom, ne znam Putina

VAŠINGTON - Kandidat za Bijelu kuću Donald Tramp izjavio je danas da "ništa nema s Rusijom" i da nikada nije upoznao Vladimira Putina pošto su demokrate optužile Moskvu da je pokušala da pomogne kandidatu republikanaca da pobijedi na predsjedničkim izborima u SAD u novembru.

"Ništa nemam s Rusijom. Rekao sam da ruski lider Vladimir Putin ima bolje kvalitete kao vođa nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << američki Barak Obama, ali ko to još ne zna?", rekao je Tramp novinarima, prenijela je agencija AFP.

Tramp je, takođe, rekao da "ne zna ko je Putin".

"Rekao je jednu lijepu stvar o meni... Nisam ga nikad upoznao", naveo je Tramp, prenio je Politko.

Rekao je i da će se prema ruskom lideru odnosti čvrsto.

"Ponašaću se prema njemu čvrsto ali ne postoji ništa drugo na šta mogu da pomislim već da želim dobar odnos sa polovinom Rusije tako da zajedno možemo da se usprotivimo Islamskoj državi. Zar to ne bi bilo dobro", naglasio je Tramp.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva,   Izbori,   Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.