Srbija kupuje Putinovog lovca

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija kupuje Putinovog lovca

 
(vesti online) Srpska armija planira da potroši tri milijarde dolara na kupovinu ruskih lovaca četvrte generacije: MIG-29M i “suhoj-30”, preneo je “Glas Rusije”. Prema pisanju tog moskovskog medija, u opticaju je i nabavka dva diviziona protivraketnog kompleksa S-300 ili varijante S-400, kao i novih radara.

 

Kupovina najsavremenijeg naoružanja bila bi finansirana parama od ruskog kredita, koji je pominjan pri nedavnoj poseti premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Vladimira Putina našoj zemlji. Zanimljivo je da je i sam ruski premijer isprobao “suhoj”, koji se u Rusiji sada “od milja” naziva i “Putinov lovac”.Nastavak teksta pročitajte na linku
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.