Sputnjik: Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sputnjik: Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o odlikovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos u razvoju saradnje dveju država, javila je pres služba Kremlja, preneo je Sputnik.

"Šef ruske države je potpisao ukaz o nagrađivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki lični doprinos razvoju višestrane saradnje sa Ruskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Federacijom", navodi se u saopštenju.

Mediji su u oktobru pisali da će Vučić biti odlikovan jednim od najvećih ruskih priznanja koje retko dobijaju strani državljani a posle 100 godina orden je dodeljen Srbinu, naveo je Sputnjik.

Orden Svetog Aleksandra Nevskog, dobili su, između ostalih, Milan Obrenović, Aleksandar Кarađorđević, a poslednji put je dodeljen Nikoli Pašiću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.