Izvor: Blic, 29.Sep.2021, 13:56

Šok tvrdnje u knjizi bivše zvaničnice Bele kuće: Putin namerno poveo ZGODNU POMOĆNICU da zbuni Trampa

Ruski predsednik Vladimir Putin poveo je sa sobom atraktivnu prevoditeljku kako bi odvratila pažnju bivšeg američkog predsednika Donalda Trumpa na njihovom sastanku 2019, a Trump je rekao Putinu da će se ponašati oštro pred kamerama, ali da će kad novinari napuste prostoriju moći da se "privatno lepo igraju i razgovaraju", otkrila je bivša zvaničnica Bele kuće Stefani Grišam u svojoj novoj knjizi, preneo je "Jutarnji list".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bizarni zahtev Donalda Trampa: "Reci im da mi nije u obliku pečurke"

Izvor: B92, 29.Sep.2021

Bivši američki predsednik Donald Tramp jednom je pozvao vrhovnu pomoćnicu Bele kuće i zamolio je da potvrdi da njegov penis nije mali i u obliku pečurke, navodi se u eksplozivnoj novoj knjizi, pišu "Vašington post" i "Njujork tajms"...Bivša portparolka Bele kuće Stefani Grišam piše u svojoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.