Bizarni zahtev Donalda Trampa: Reci im da mi nije u obliku pečurke

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 16:38

Bizarni zahtev Donalda Trampa: "Reci im da mi nije u obliku pečurke"

Bivši američki predsednik Donald Tramp jednom je pozvao vrhovnu pomoćnicu Bele kuće i zamolio je da potvrdi da njegov penis nije mali i u obliku pečurke, navodi se u eksplozivnoj novoj knjizi, pišu "Vašington post" i "Njujork tajms".

Bivša portparolka Bele kuće Stefani Grišam piše u svojoj knjizi "I'll Take Your Questions Now" da ju je Tramp pozvao i zamolio je da ga uveri da njegov penis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije mali i u obliku pečurke, kako je to tvrdila zvezda filma za odrasle Stormi Danijels.

Zvezda filmova za odrasle tvrdi: Seks s Trampom je najgorih 90 sekundi u mom životu

"Uh, da, gospodine", odgovorila je Stefani Grišam na to.

Ona je dalje napisala da je Tramp u jednom trenutku pitao njenog dečka, koji je takođe bio zvaničnik Bele kuće, da li je Stefani Grišam "dobra u krevetu".

"Post" je detaljno opisao anegdote kada je u utorak objavio detalje iz njene knjige.

"Ova knjiga je još jedan jadan pokušaj da se unovči predsednikova snaga i prodaju laži o porodici Tramp", rekla je Liz Harington, Trampova portparolka u izjavi za "Post". Takođe je nazvala Stefani Grišam "nezadovoljnom bivšom zaposlenom" i dodala da bi izdavači knjige "trebalo da se stide sebe zato što su našli očajne ljude koji vide kratkoročni dobitak u pisanju knjige pune laži".

"Tramp je izdržao samo dva minuta, možda..."

Stormi Danijels tvrdi da je imala aferu sa Trampom 2006. godine. Tramp i njegov tadašnji advokat Majkl Koen koordinirali su isplatu u visini od 130.000 dolara za Stormi Danijels nešto pre američkih izbora 2016. kako bi sprečili da detalje o navodnoj aferi objavi u javnosti.

U svojim memoarima iz 2018. godine Stormi Danijels je napisala da je Trampov penis "manji od proseka" i neobičnog oblika.

"On zna da ima neobičan penis", napisala je ona, pa konkretizovala: "Izgleda kao pečurka."

Stormi Danijels je rekla da je kasnije zažalila zato što je komentarisala Trampovu anatomiju, nazvavši svoj potez "bodi šejming".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.