Izvor: RTS, 14.Sep.2020, 16:37

Sastanak u Sočiju – Putin imao predloge za Lukašenka

Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku u Sočiju sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, rekao da je normalizacija situacije u ovoj zemlji zadatak njenih građana i da bi trebalo da se odvija bez spoljašnjih pritisaka.
"Naš stav je da Belorusi treba sami da se nose sa ovom situacijom, putem mirnog dijaloga i bez uplitanja i pritisaka sa strane, i da dođu do zajedničkog rešenja", rekao je Putin.
Ruski predsednik je Lukašenku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predložio da preduzme korake u pravcu obnove ekonomije pogođene pandemijom.
Putin je primetio da su zemlje širom sveta zabeležile ekonomski pad zbog koronavirusa i da zbog toga moraju da budu uloženi dodatni napori, i to ne samo zbog povratka na prethodno stanje, nego i radi stvaranja uslova za rast.
Putin je rekao da će se ruske oružane snage vratiti u svoje stalne baze u Rusiji nakon završetka zajedničkih vežbi sa snagama Belorusije, prenosi novinska agencija TAS.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.