SVE OKREĆU I TUMAČE U SVOJU KORIST Putin OPLEO po Zapadu u susret godišnjici NATO agresije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 22:44

"SVE OKREĆU I TUMAČE U SVOJU KORIST" Putin OPLEO po Zapadu u susret godišnjici NATO agresije

Predsednik Rusije govorio o bombardovanju
Bombardovanje Jugoslavije je pokazalo da zapadni partneri sve izvrću i interpretiraju u svoju korist, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u filmu Andreja Kondrašova „Beograd“ čiji je deo emitovan na ruskoj televiziji „Rusija 1“.
- Znate kakve smo zaključke mogli da izvučemo? Naši zapadni partneri uvek sve okreću i tumače u svoju korist - rekao je Putin.
Kako je rekao, tokom događaja na Krimu 2014. godine razgovarao je sa jednim od kolega koji mu je ukazao na činjenicu da su skoro sve zemlje NATO učestvovale u vojnoj akciji protiv Jugoslavije bez...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPAD NIJE ŽELEO NIKAKAV KOMPROMIS! Lavrov otkrio zakulisane igre NEPRIJATELJA SRBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 16:28

Zapad nije planirao da se zadovolji ničim drugim osim odvajanjem Kosova od Srbije i čim je usvojena Rezolucija 1244 počeo je da je krši, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u dokumentarnom filmu „Beograd“ koji je snimio ruski novinar Andrej Kondrašov za televiziju „Rusija 1“, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.