ZAPAD NIJE ŽELEO NIKAKAV KOMPROMIS! Lavrov otkrio zakulisane igre NEPRIJATELJA SRBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 16:28

ZAPAD NIJE ŽELEO NIKAKAV KOMPROMIS! Lavrov otkrio zakulisane igre NEPRIJATELJA SRBIJE!

Zapad nije planirao da se zadovolji ničim drugim osim odvajanjem Kosova od Srbije i čim je usvojena Rezolucija 1244 počeo je da je krši, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u dokumentarnom filmu „Beograd“ koji je snimio ruski novinar Andrej Kondrašov za televiziju „Rusija 1“, a čija je svetska premijera danas, na tačno 25 godina od bombardovanja.
Film će istog dana biti emitovan i na ruskoj državnoj televiziji „Rusija 1“. Intervju je objavljen i na sajtu Ministarstva inostranih poslova Rusije, naveo je Informer.
- Dobro se sećam tog perioda. Tada sam radio u Njujorku. O ovoj temi se živo raspravljalo u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija. Zapad je na sve načine pokušao...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.