Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Feb.2024, 16:32

Ruske vlasti saopštile uzrok smrti Navaljnog

Zatvorska kolonija u kojoj je izdržavao zatvorsku kaznu ruski opozicionar i najglasniji kritičar predsednika Vladimira Putina Aleksej Navaljni rekla je njegovoj majci da je on umro od "sindroma iznenadne smrti", kazao je član tima Navaljnog Ivan Ždanov.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato od čega je umro Aleksej Navaljni

Izvor: B92, 17.Feb.2024

Aleksej Navaljni preminuo je od 'sindroma iznenadne smrti' nakon što se srušio u petak, navodno su ruski istražitelji rekli majci opozicionog lidera...Ljudmila Navalnaja je viđena danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde joj je rečeno da je njen sin umro nakon što se vratio iz šetnje...

Nastavak na B92...

Majci Alekseja Navaljnog rečeno da je umro od "sindroma iznenadne smrti"

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2024

U zatvorskoj koloniji u kojoj je ruski opozicionar Aleksej Navaljni izdržavao kaznu njegovoj majci je rečeno da je on umro od "sindroma iznenadne smrti", kazao je član tima Navaljnog Ivan Ždanov.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.