Rusi razvijaju oružje koje će ljude pretvarati u zombije! (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi razvijaju oružje koje će ljude pretvarati u zombije! (VIDEO)

Na nedavnom sastanku ruskog predsednika Vladimira Putina i ministra obrane Anatoli Serđukova razgovaralo se kako će se u budućnosti razvijati novi tipovi oružja - toplotno, geofizičko, psihofizičko i gensko.

Ovo oružje bi, kako navode stručnjaci, napadalo centralni nervni sistem ruskih neprijatelja ili čak ruskih neistomišljenika koji "zaslužuju" da budu kažnjeni.

Moskva >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << : U požaru na pijaci poginulo 15 radnika (FOTO)

Sibir: Poginule najmanje 32 osobe u padu aviona (FOTO+VIDEO)

Rusija: Pronađen mrtav bivši funkcioner KGB

Sva ta oružja zapravo utiču na ljudsko zdravlje tako da, umesto da prave "obične krvave" rane ili da čovek ostane bez nekog organa ili dela tela, kao do sada u normalnom načinu ratovanja, postižu psihodelični efekat. U Moskvi kažu da se razgovaralo na tu temu, ali samo kao pretpostavka, ali nisu se radili planovi o razvijanju takvog oružja, prenosi "Daily Mail".

To nije neka novost jer su se sredinom 50-ih godina prošlog veka tokom hladnog rata i u S S SR-u i u SAD-u obavljala istraživanja i eksperimenti na stvaranju psihofizičkog oružja, odnosno oružja koje ne bi sadržalo barut, već tehnologiju koja bi delovala na čovekov nervni sistem.

Takvo lasersko, toplotno i infrazvučno oružje nekada je rasplamsavalo maštu samo u naučnofantastičnim filmovima i stripovima. Tako već postoji strašni "infrazvučni top" koji emituje na visokoj frekvenciji, ali ima apokaliptičan učinak na onoga koga "pogodi". Neko ko je izložen tom psihofizičkom topu nakon kratkog vremena oseti da mu temperatura raste, kao da je iz "frižidera ubačen u ključalu vodu", sledi malaksalost, a čovek se nakon toga danima oseća depresivno.

Kako navode neke teorija zavere, to bi oružje vlasti raznih država upotrebljavale na demonstracijama, a u nekom sajber svetu moglo bi se emitovati i iz svemira sa satelita. Ali, prema konvenciji iz 1972. godine zabranjeno je pravljenje i istraživanje svog toksikološkog, biološko-bakteriološkog i klimatološkog oružja.

(Dnevni avaz)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.