Putin zove američke biznismene za bolje odnose sa SAD

Izvor: N1 televizija, 02.Jun.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin zove američke biznismene za bolje odnose sa SAD

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je američke biznismene da iskoriste svoj uticaj i pomognu normalizaciji rusko-američkih odnosa.

U obraćanju na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, Putin je rekao da su odnosi Moskve i Vašingtona trenutno na najnižoj tački od kraja Hladnog rata.

Ruski predsednik je pozvao učesnike Foruma iz SAD da "pomognu da se obnovi normalan politički dijalog" >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i da "pomognu novoizabranom predsedniku (SAD Donaldu Trampu) i novoj administraciji".

Putin je zauzvrat obećao da će raditi na poboljšanju uslova poslovanja američkih kompanija u Rusiji.

Nade Rusije da će imati bolje veze s Trampovom administracijom splasnule su usled istraga američkog Kongresa i Federalnog istražnog biroa (FBI) o povezanosti Trampovog izbornog štaba s Rusijom.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Putin pozvao američke biznismene da pomognu normalizaciji odnosa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jun.2017

Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je danas američke biznismene da iskoriste svoj uticaj i pomognu normalizaciji rusko-američkih odnosa. U obraćanju na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, Putin je rekao da su odnosi Moskve i Vašingtona trenutno na najnižoj tački od kraja Hladnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.