Putin zaludeo svet: Ovo je nezapamćeno

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 09:55

Putin "zaludeo" svet: "Ovo je nezapamćeno"

Intervju predsednika Rusije Vladimira Putina sa američkim novinarom Takerom Karlsonom dobio je oko milijardu pregleda.

To je izjavila je Margarita Simonjan, glavna urednica medijske grupe Rosija Segodnaja i televizijskog kanala RT, u emisiji "Veče sa Vladimirom Solovjovom" na televizijskom kanalu Rusija 1.

"Zamolila sam kolege da provere gledanost. Komplikovano je i teško, jer treba uzeti sve jezike, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve izvore na kojima je objavljeno... Uveravam vas da je ova cifra oko milijardu. Ovo je nezapamćeno u istoriji novinarstva", rekla je i dodala:

"Dakle, samo na društvenoj mreži Iks i samo na engleskom jeziku, intervju je imao 180 miliona pregleda, ako se ne uzme u obzir Karlsonov sajt i drugi resursi na različitim jezicima".

Podsetimo, u noći 9. februara Taker Karlson je na svom sajtu i raznim platformama postavio dvočasovni intervju sa ruskim liderom. Od objavljivanja je dobio više od 170 miliona pregleda na društvenoj mreži Iks, i više od deset miliona pregleda na Jutjubu. Intervju je objavio i sajt Kremlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rjabkov: Probijena je blokada

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Intervju predsednika Rusije Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu probio je informacionu blokadu Rusije, koja je sada svima očigledna...Ovo je danas rekao zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov..."Da li će predsednikov intervju sa Takerom Karlsonom promeniti igru, kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.