Rjabkov: Probijena je blokada

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 20:04

Rjabkov: Probijena je blokada

Intervju predsednika Rusije Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu probio je informacionu blokadu Rusije, koja je sada svima očigledna.

Ovo je danas rekao zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

"Da li će predsednikov intervju sa Takerom Karlsonom promeniti igru, kako to zovu Amerikanci, zaista sumnjam. Činjenica da je intervju predsednika probio informacionu blokadu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i postao predmet rasprave očigledna je za sve: za naše neprijatelje, za naše partnere i naše saveznike i to je samo po sebi razumljivo", rekao je Rjabkov za TASS.

On je dodao da veruje da je Moskva poslala mnogo signala da je ipak potrebno da se napravi nekoliko koraka sa opasne linije u poslednje vreme.

"Da li će to uticati na osećanja u Vašingtonu - moj odgovor je: volim bih da se tome nadam“, istakao je Rjabkov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov: Najvažnije je da su zapadni lideri gledali

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Nije najvažnija emotivna reakcija zapadnih lidera na intervju ruskog predsednika Vladimira Putina sa Takerom Karlsonom, već to što su ga uopšte gledali...Ovo je danas ocenio portparol Kremlja Dmitrij Peskov..."Imali su i ranije prilike da se upoznaju sa stavom ruskog predsednika Vladimira Putina,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.