Peskov: Najvažnije je da su zapadni lideri gledali

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 20:53

Peskov: Najvažnije je da su zapadni lideri gledali

Nije najvažnija emotivna reakcija zapadnih lidera na intervju ruskog predsednika Vladimira Putina sa Takerom Karlsonom, već to što su ga uopšte gledali.

Ovo je danas ocenio portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Imali su i ranije prilike da se upoznaju sa stavom ruskog predsednika Vladimira Putina, a ovoga puta su dobili pravu priliku. Koliko sam razumeo, oni su je iskoristili - i to je najvažnije", rekao je Peskov, upitan da prokomentariše reakciju nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kancelara Olafa Šolca i britanskog premijera Rišija Sunaka na intervju s Putinom, prenosi TASS.

Prethodno je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila da je „Šolc prekršio uputstva SAD da ne gleda intervju“.

Karlson je 9. februara objavio svoj dvosatni intervju sa Putinom. Sam novinar je ranije rekao da je njegov pokušaj da intervjuiše Putina prošle godine osujetila američka vlada, dodaje TASS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: Najvažnije je da su zapadni lideri gledali Putinov intervju

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

​MOSKVA - Nije najvažnija emotivna reakcija zapadnih lidera na intervju ruskog predsjednika Vladimira Putina sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, već to što su ga uopšte gledali, ocijenio je danas portparol Kremlja, Dmitrij Peskov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.