Putin zadovoljan nivoom saradnje sa SAD

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin zadovoljan nivoom saradnje sa SAD

08.05.2013. -

Moskva je zadovoljna nivoom rusko-američke saradnje, izjavio je predsednik RF Vladimir Putin na sastanku u Kremlju sa državnim sekretarom SAD Džonom Kerijem. Putin je rekao da računa na produbljivanje bilateralne saradnje u toku kontakata sa predsednikom SAD Barakom Obamom. Njihov naredni susret će se održati 17-18. juna na samitu osmorke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << u Severnoj Irskoj. Za septembar je planirana Obamina poseta Rusiji. Tada će on učestvovati u samitu dvadesetorice u Sankt Peterburgu. Putin je rekao da priprema odgovor na Obamino pismo dobijeno preko savetnika Toma Donilona. Keri je zahvalio Rusiji za pomoć u istrazi terorističkog akta u Bostonu. Po njegovim rečima, rešavanje mnogih međunarodnih problema zahteva tesnu saradnju SAD i Rusije.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin očekuje skori sastanak sa Obamom

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2013

08.05.2013. -..Ruski predsednik Vladimir Putin, izjavio je u razgovoru sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem da očekuje da će se sastati sa američkim predsednikom Barakom Obamom u najskorije vreme...Prema rečima pres-sekretara predsednika RF, Dmitrija Peskova, sledeći sastanak dva predsednika...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.