Putin upozorava Zapad...ali će im se možda priključiti

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2013, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin upozorava Zapad...ali će im se možda priključiti

Na kojoj strani će završiti Rusi?! Predsednik Rusije Vladimir Putin je upozorio zapadne zemlje da ne preduzimaju jednostranu akciju protiv Sirije, ali nije isključio mogućnost da Moskva podrži rezoluciju UN kojom bi se odobrila upotreba sile protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sirije.

Postoji mogućnost da Moskva podrži rezoluciju UN ukoliko bude dokazano da je Damask koristio hemijsko oružje: Putin

 

Putin je u intervjuu agenciji Asošiejted pres i ruskoj državnoj televiziji Kanal jedan sinoć govorio o hipotetičkoj mogućnosti da Moskva podrži rezoluciju UN ukoliko "bude dokazano da je Damask koristio hemijsko oružje".

 

Putin je rekao da se nada da će on i predsednik SAD Barak Obama imati "ozbiljne

Obavezno:

Dobio podršku: Obama kreće u rat!

razgovore" u Sankt Peterburgu, gde će se 5. i 6. septembra održavati samit lidera grupe 20 privredno najjačih zemalja sveta (G20).

 

Predsednik Rusije je ranije ocenio da samit G-20 predstavlja "dobar teren" za razmatranje krize u Siriji. Mada je rekao da samit "nije zamena" za Savet bezbednosti UN, Putin je dodao da i tu priliku treba iskoristiti za razmatranje situacije u Siriji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Rusija za rat u Siriji?!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2013

Na kojoj strani će završiti Rusi?! Predsednik Rusije Vladimir Putin je upozorio zapadne zemlje da ne preduzimaju jednostranu akciju protiv Sirije, ali nije isključio mogućnost da Moskva podrži rezoluciju UN kojom bi se odobrila upotreba sile protiv Sirije. Obustavljena je i isporuka raketa Siriji...Postoji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.