Putin ukinuo vize za navijače tokom SP 2018.

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin ukinuo vize za navijače tokom SP 2018.

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se ukidaju vize za navijače tokom Svetskog fudbalskog prvenstva 2018. godine.

Navijači s ulaznicama i "navijačkom ličnom kartom" koju će izdavati ruska vlada moći će da uđu u Rusiju bez vize tokom turnira.
Sličan sistem je bio na snazi i za vreme Zimskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << olimpijskih igara u Sočiju 2014. gdne kada su gledaoci unosili lične informacije preko interneta kako bi dobili identifikacione dokumente od ruskih vlasti.
Za ulazak u Rusiju vize nisu potrebne državljanima većine članica bivšeg Sovjetskog Saveza, nekolicine zemalja Južne Amerike i Balkana, kao i još nekih država.
Pogledaj vesti o: Vize,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Putin ukinuo vize za navijače tokom SP 2018.

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2016, 09:28

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se ukidaju vize za navijače tokom Svetskog fudbalskog prvenstva 2018. godine...Navijači s ulaznicama i "navijačkom ličnom kartom" koju će izdavati ruska vlada, moći će da uđu u Rusiju bez vize tokom turnira...Sličan sistem je bio na snazi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.