Putin pristao na  slanje eksperata IAEA  u  elektranu  Zaporožje, saopštio Pariz

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2022, 18:36

Putin pristao na slanje eksperata IAEA u elektranu Zaporožje, saopštio Pariz

Kancelarija francuskog predsednika Emmanuela Macrona saopštila je da je predsednik Rusije Vladimir Putin pristao na slanje eksperata Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u okupiranu nuklearnu elektranu Zaporožje u Ukrajini. U saopštenju se navodi da je Macron u telefonskom razgovoru sa Putinom 19. avgusta izrazio zabrinutost zbog bezbednosnih rizika u nuklearnoj elektrani, kao i da su se dvojica lidera dogovorili da nastave razgovore u narednim danima. Nuklearku u Zaporožju...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jelisejska palata: Putin prihvatio dolazak misije IAEA u Zaporožje

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin složio se da misija Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) poseti nuklearnu centralu u Zaporožju na jugu Ukrajine koja je pod ruskom kontrolom, saopštila je večeras Jelijsejska palata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.