Putin odložio tradicionalnu godišnju konferenciju zbog ubistva ambasadora

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin odložio tradicionalnu godišnju konferenciju zbog ubistva ambasadora

Tradicionalna godišnja konferencija za novinare ruskog predsednika Vladimira Putina odložena je za petak zbog ubistva ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova, saopštio je danas Kremlj.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je izjavio da će Putin sutra prisustvovati komemoraciji povodom smrti Karlova.

"Predsednik je odlučio da odloži >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << godišnju konferenciju za novinare", naveo je Peskov, prenela je agencija Tass.

Godišnja konferencija biće održana u petak, 23. decembra, u podne po lokalnom vremenu.

Ruski lider Vladimir Putin naložio je, inače, ruskim tajnim službama da, nakon što je u Ankari ubijen ruski ambasador, pojačaju bezbednost u zemlji i inostranstvu.

On je naveo da od specijalnih službi zahteva dodatne mere bezbednosti u Rusiji i inostranstvu i podizanje nivoa bezbednosti ruskih institucija i službenika u inostranstvu, prenosi AFP.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Odnosi SAD i Rusije su OČAJNI i PUNI NEPOVERENJA"

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Kremlj veruje da su odnosi Rusije i SAD očajni i sa visokim stepenom nepoverenja, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov...- Nažalost, naše bilateralne odnose prati ekstreman nivo nepoverenja i oni su u dosta očajnom stanju- rekao je Peskov na konferenciji za novinare, prenosi agencija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.