Putin i Medvedev pecaju na Volgi

Izvor: B92, 17.Avg.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Medvedev pecaju na Volgi

Moskva -- Predsednik i premijer Rusije Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin odmor provode na Volgi, gde zajedno pecaju ribu, nekoliko meseci uoči predsedničkih izbora.

Ruski mediji su objavili video-snimak Medvedeva i Putina na zajedničkom izletu na Volgi, kako bi se, prema nekim ocenama, pokazalo da među njima nema suparništva i nesloge, iako su obojica mogući kandidati na predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima u Rusiji u martu 2012.

Tom prilikom predsednik Medvedev je bio uspešniji, jer je ulovio štuku srednje veličine.

Kremlj je na svojoj internet stranici objavio fotografije na kojima se vidi kako Putin i Medvedev stoje na palubi broda, u bež odeći, nose istovetne naočari za sunce i drže štapove za pecanje.

Ruske TV mreže objavile su i snimke Medvedeva i Putina u ronilačkim odelima, dok su se u utorak odmarali u Astrahanu, roneći u mutnim vodama Volge.

Oni su tom prilikom lovili ribu i fotografisali podvodni svet velike ruske reke pomoću posebne opreme.

Ovo inače nije prvi put da Medvedev i Putin zajedno provode odmor. Zajedno su išli i na skijanje, vozili bicikl, a takođe u Moskvi igraju i badmington.

Pre predsedničkih izbora, zakazanih za mart 2012, u Rusiji se krajem godine održavaju i parlamentarni izbori.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Medvedev zajedno na pecanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2011

MOSKVA -..Predsednik i premijer Rusije Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin juče su zajedno pecali i bavili se ronjenjem i podvodnim ribolovom na njihovoj omiljenoj reci Volgi...Dvojica ruskih lidera otputovali su u Astrakan na jugozapadu Rusije, odakle su gliserima, kojima su sami upravljali, doplovili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.