Putin bio obavešten o predstojećim akcijama FEMEN u Hanoveru - Peskov

Izvor: Vostok.rs, 15.Apr.2013, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin bio obavešten o predstojećim akcijama FEMEN u Hanoveru - Peskov

15.04.2013. -

Ruski predsednik Vladimir Putin je znao za predstojeće akcije pokreta "Femen" u Nemačkoj, saopštio je sekretar za štampu predsednika, Dmitrij Peskov, ruskoj televiziji.

"Imali smo podatke. Niko, naravno, nije mogao predpostaviti da će to biti u sofisticiranom, ne bih rekao elegantnom, obliku," - rekao je Peskov.

Aktivistkinje "Femen" su organizovale akciju na Hanoverskom industrijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << sajmu, u vreme posete Angele Merkel i Vladimira Putina. Nekoliko devojaka se skinulo do pojasa i počelo da uzvikuje parole protiv Putina.

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji mladi hokejaši iz celog sveta će se takmičiti u Sočiju

Izvor: Vostok.rs, 15.Apr.2013

15.04.2013. -..18. aprila, na dvema ledenim arenama Olimpijskog parka u Sočiju, počeće juniorsko Svetsko prvenstvo do 18 godina.Turnir će okupiti 10 najboljih timova u hokeju: Kanadu, Nemačku, Letoniju, Rusiju, Slovačku, SAD, Finsku, Češku, Švajcarsku i Švedsku...Hokejaši će prvi testirati...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.