London: hapšenja za vreme proslave smrti Margaret Tačer

Izvor: Vostok.rs, 15.Apr.2013, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: hapšenja za vreme proslave smrti Margaret Tačer

15.04.2013. -

Londonska policija uhapsila je najmanje 9 osoba za vreme akcije u kojoj su učesnici slavili smrt bivšeg premijera Velike Britanije, Margaret Tačer. 87- godišnja baronica umrla je prošli ponedeljak.

Među nekoliko stotina ljudi, koji su se okupili na Trafalgar Trgu, bilo je bivših rudara, aktivista levičarskih pokreta i studenata. Oni su sa sobom doneli veliko strašilo bivšeg premijera, oko kojeg su pevali pesme i igrali. Akcija je organizovana uz pomoć društvenih mreža.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Somalija: militanti izvršili napad u centru Mogadiša

Izvor: Vostok.rs, 15.Apr.2013

15.04.2013. -..U Somalijskoj prestonici Mogadišu, naoružane osobe su napale zgradu suda u centru grada. Zgradu je opkolila policija i u toku je razmena vatre. Prema nekim saopštenjima, najmanje pet ljudi je poginulo, a osmoro je ranjeno. Očevici govore da su čuli najmanje jednu eksploziju. Još...

Nastavak na Vostok.rs...

Ding-Dong

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2013

Visoki oficir londonske policije, Džermi Skot, zakucao je na vrata Direktorata za profesionalne standarde Skotland jarda i zahvalio se na službi. Nije čovek mogao da odoli "unutrašnjem imperativu", a da na Tviteru ne napiše kako je, posle prošlonedeljne smrti Margaret Tačer, čelične dame britanske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.