Putin: Rusija za saradnju u avijaciji sa stranim partnerima

Izvor: Press, 26.Avg.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija za saradnju u avijaciji sa stranim partnerima

Rusija se nada unapređenju saradnje u oblasti avijacije sa stranim partnerima, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.
        "Razgovaramo o razvoju saradnje i nadam se da ćemo nastaviti da radimo na njenom unapređenju", rekao je Putin ruskim stranim partnerima na štandu Boinga, na međunarodnom aeromitingu MAKS-2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "Ali veoma bismo želeli da izgradimo ozbiljne odnose, partnerske odnose, onako kao što je dosad bio slučaj kako ne bi dolazilo do nekih nejasnoća", rekao je Putin, preneo je Tass. Stručnjaci Boinga informisali su Putina o različitim projektima, uključujući otvaranje naučnog i tehničkog centra u Skolkovu planirano za kraj ove godine, o trenažnim programima za inženjere i učeničkim projektima, kao i onima o neformalnom partnerstvu. Putin je obišao i druge štandove, između ostalih one na kojima su predstavljeni Erbas, Safran, Finmekanika i Taktikal misajl korporejšen.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.