Putin: Postignut dogovor o najvažnijim pitanjima

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Postignut dogovor o najvažnijim pitanjima

MINSK - Četvoro lidera uspjelo je da se tokom maratonskog sastanka u Minsku, započetog u srijedu, dogovori o najvažnijim pitanjima, rekao je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Putin je rekao da je dogovoreno da se uspostavi primirje od 15. februara, dogovoreno je povlačenje teškog naoružanja, zatim da Ukrajina treba da sprovede ustavne reforme u vezi s poštovanjem prava stanovništva na istoku Ukrajine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Uprkos svim teškoćama u pregovaračkom procesu, uspjeli smo da se dogovorimo o glavnim pitanjima", rekao je novinarima Putin poslije razgovora koji su trajali više od 15 sati, prenijela je agencija Tass.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Postignut dogovor o obustavi vatre

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2015

Svijet – Ruski predsjednik saopćio da će prekid vatre u Ukrajini početi od 15. februara. Ruski predsjednik Vladimir Putin je kazao u četvrtak da su se on i lideri Francuske, Njemačke i Ukrajine dogovorili o povlačenju teškog naoružanja sa borbenih linija u Ukrajini, te o prekidu vatre koji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.