Putin: NATO je sve bliži našim granicama, Rusija mora da odgovori

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: NATO je sve bliži našim granicama, Rusija mora da odgovori

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u sredu da NATO pomera svoju vojnu infrastrukturu bliže ka ruskoj granici, a da Rusija kao odgovor na to treba da ojača sopstvenu infrastrukturu, prenosi Rojters Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u sredu da NATO pomera svoju vojnu infrastrukturu bliže ka ruskoj granici, a da Rusija kao odgovor na to treba da ojača sopstvenu infrastrukturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prenosi Rojters.Pročitajte još - PUTIN UPOZORIO ZAPAD: Ne prelazite “crvenu liniju” Navodi se da je Putin to kazao na konferenciji za medije održanoj nakon razgovora sa predsednikom Finske Saulijem Niinistoom.Putin je takođe rekao da NATO odbija da sa Rusijom razgovara o utvrđivanju pravila vojnih letova.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: NATO je sve bliži našim granicama, Rusija mora da odgovori; Severnoatlanski pakt: Šta je sa ruskim trupama u Ukrajini, Gruziji i Moldaviji?

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u sredu da NATO pomera svoju vojnu infrastrukturu bliže ka ruskoj granici, a da Rusija kao odgovor na to treba da ojača sopstvenu infrastrukturu, prenosi Rojters Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u sredu da NATO pomera svoju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.