Putin: Mešanje u ruske izbore direktna pretnja suverenitetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Mešanje u ruske izbore direktna pretnja suverenitetu

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je Federalnu službu bezbednosti (FSB) da se "strani neprijatelji" spremaju za jesenje izbore u Rusiji.

Kako prenosi TAS, Putin je rekao da Moskva pokušaje stranog mešanja u ruske izbore vidi kao direktnu pretnju po svoj suverenitet. Predsednik Rusije je naveo da je FSB razotkrio više od 400 agenata stranih službi.

Putin je, takođe, naložio FSB da pojača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kontrolu nad prilivom izbeglica koje u Evropu dolaze preko Rusije.

Šef Kremlja je naredio FSB da pojača saradnju sa stranim partnerima u Ujedinjenim nacijama, Šangajskoj organizaciji za saradnju i Organizaciji za kolektivnu bezbednost i saradnju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putin: Neprijatelji hoće da utiču na ruske izbore

Izvor: B92, 26.Feb.2016

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da se neprijatelji iz drugih zemalja pripremaju da se umešaju u ruske parlamentarne izbore na jesen...Na sastanku s visokim zvaničnicima obaveštajne agencije Federalne službe bezbednosti Putin je rekao da se "neprijatelji spolja" pripremaju za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.