Putin Keriju: Šta je u koferu?

Izvor: Mondo, 24.Mar.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin Keriju: Šta je u koferu?

Dan za šale na relaciji SAD - Rusija. Posle "vickastog" susreta sa Sergejem Lavrovim, Džon Keri u istom duhu i tokom susreta s Putinom...

Foto: printecsreen/youtube

Ruski predsednik Vladimir Putin nasmejao je danas američkog državnog sekretara Džona Kerija tokom njihovog susreta u Moskvi.

Putin je naime rekao da je "pomalo razočaran" što Keriju niko nije pomogao oko kofera kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je izlazio iz aviona.

 "Možda je nešto vredno u koferu. Na primer unutra bi mogao biti novac za pregovore sa Rusijom", rekao je Putin, a usledio je smeh svih u sali.

Keri je odgovorio da će svakako pokazati Putinu sadržaj tašne, ali kad budu bili nasamo na sastanku.

"Biće to prijatno iznenađenje", obećao je državni sekretar SAD. Pogledajte:



Izvor: youtube
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirija prioritet, Ukrajina je prepuštena Berlinu

Izvor: Danas, 24.Mar.2016

Moskva - - Aktuelna vašingtonska administracija je u cajtnotu i pritisnuta predizbornom retorikom izglednog republikanskog kandidata na novembarskim predsedničkim izborima Donalda Trampa, pa joj se žuri da pokaže kako i američke demokrate mogu da postignu neke rezultate u komplikovanim odnosima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.