Putin: Drugi svoju decu ne moraju da štite od gej propagande, a Rusija svoju hoće

Izvor: Vostok.rs, 27.Jun.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Drugi svoju decu ne moraju da štite od gej propagande, a Rusija svoju hoće

27.06.2013. - Ne mešajte se u naše unutrašnje stvari

Predsednik Vladimir Putin pozvao je evropske zemlje da se ne mešaju u unutrašnje stvari Rusije, naročito kad je u pitanju pravno regulisanje širenja informacija o seksualnim manjinama, prenosi agencija ITAR-TASS.

„Molimo vas da se ne mešate u naše unutrašnje stvari“ - bio je jasan predsednik RF.

Jednoj finskoj novinarki - odgovarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << na njeno pitanje - Putin je strpljivo objasnio da se ne radi ni o kakvim zabranama ili progonima seksualnih manjina u Rusiji.

„Ne radi se o uvođenju sankcija za homoseksualizam ili za... mislim da razumete za šta“, rekao je Putina. „Radi se o tome da se deca zaštite od takvih informacija“, pojasnio je šef ruske države.

„U nekim zemljama smatraju da decu ne treba štititi od takvih informacija. Nemojte da ih štitite! Mi se nećemo mešati!“ - istakao  je Putin. „Mi u Rusiji ćemo zaštititi svoju decu od takvih informacija. Tako su odlučili poslanici naše Državne Dume. Zato vas molimo da se ne mešate u naše unutrašnje stvari“, dodao je on.

Putin je naglasio da su seksualne manjine u RF „punopravni članovi društva i da ne trpe nikakav vid diskriminacije“.

Izvor: fakti.org    
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.