Peskov: Nadamo se da će sastanak Putina i Trampa pomoći da se shvati pravi pristup američkog lidera

Izvor: Vostok.rs, 06.Jul.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Nadamo se da će sastanak Putina i Trampa pomoći da se shvati pravi pristup američkog lidera

Kremlj se nada da će sastanak predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika SAD Donalda Trampa pomoći da se shvati „pravi pristup“ američkog lidera u odnosima sa Rusijom, izjavio je Peskov.

„Ne, Kremlj i dalje ne shvata. To je takva uzajamnost koja je u ovom slučaju samo za žaljenje. Ali zato i čekamo prvi sastanak dva predsednika. Oni će biti u mogućnosti da lično razmene svoja mišljenja o najaktuelnijim temama i, što je najvažnije, to će biti prilika da se upoznaju i shvate prave pristupe svakog od njih u vezi sa bilateralnim odnosima, a ne pristupe koje emituju mediji“, odgovorio je Peskov na pitanje da li Kremlj shvata kako da izgradi odnose sa Belom kućom.

Ranije je američki državni sekretar Reks Tilerson rekao da se nada da će predsednici SAD i Rusije imati dobar razgovor o odnosima dveju zemalja na predstojećem samitu G20.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.