Izvor: Pančevac-online.com, 20.Mar.2023, 22:27

PUTIN SIJU: Rusija je uvek otvorena za pregovarački proces i s uvažavanjem se odnosi prema kineskom planu o Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin dočekao je kineskog lidera Si Đinpinga u Kremlju. Dva lidera razgovaraju na neformalnom sastanku o stanju strateškog partnerstva i perspektivama daljeg razvoja. Lideri su se pozdravili u predstavničkom kabinetu u prvom korpusu Kremlja. Razgovor protiče u ličnom formatu, a zatim će lideri nastaviti dijalog tokom večere. Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao […] The post PUTIN SIJU: Rusija je uvek otvorena za pregovarački proces i s uvažavanjem se odnosi prema kineskom planu o Ukrajini appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ukrajina i Rusija: Putin razgovara o kineskom planu za okončanje „krize“, EU šalje artiljerijsku municiju Ukrajini

Izvor: Danas, 20.Mar.2023

‘Dear friend’ – Vladimir Putin welcomes Xi Jinping to RussiaThe British Broadcasting Corporation Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da će se razgovarati o kineskom planu od 12 tačaka koji bi trebalo da „reši trenutnu krizu u Ukrajini“ dok njegove snage stežu obruč oko strateški...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.