PRLJAVA MERKELOVA: Džihadista pretio i vređao nemačku kancelarku

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRLJAVA MERKELOVA: Džihadista pretio i vređao nemačku kancelarku

Osim Angeli Merkel, on je u video-poruci izrekao uvrede i na račun Baraka Obame, Dejvida Kameruna i Vladimira Putina, poručivši im da će izgubiti borbu koju vode protiv njih, ali je pozvao i svoju "dragu braću" iz Nemačke, Austrije i Švajcarske da se ujedine i pridruže Islamskoj državi

Nemački džihadista, za koga se veruje da je iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija, u jednoj video-poruci uputio je pretnje nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je uputio pretnju i drugim svetskim političarima i pozvao svoju “dragu braću” u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj da se pridruže Islamskoj državi, piše danas Bild.

Foto: Tanjug/AP Photo/Militant Website

- Krenite na put… ne sedite tu sa tim prljavim… dođite kući, dođite u zemlju islamsku – rekao je plavooki terorista sa bradom, naoružan, u vojnoj uniformi u jednoj, kako piše tabliod Bild, visoko profesionalnoj video-poruci na nemačkom jeziku, sa engleskim titlom.

- Mi čekamo na vas već 1.400 godina - poručio je džihadista sa borbenim imenom “Abu Davud” u devetominutnoj propagandnoj video-poruci, upućenoj Americi i u kojoj je psovkama vređao Merkelovu, američkog predsednika Baraka Obamu i druge političare.

- Obama, ti prljavi lažovu. Ti pokušavaš svoj narod da prevariš prljavim lažima. Odvratnim vazdušnim napadima želiš da ubijaš muslimane. To isto važi i za Nemce. Ti, prljava Merkelova. Pošto si dala poklone Izraelu, okupite se svi protiv muslimana. Oland, Kamerun, Putin… Vi ćete samo izgubiti – naveo je terorista u video-poruci koju su novinari Bilda imali priliku da pogledaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.