Merkelova na udaru pretnji nemačkog džihadiste!

Izvor: BKTV News, 16.Okt.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova na udaru pretnji nemačkog džihadiste!

Nemački džihadista, za koga se veruje da je iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija, u jednoj video-poruci uputio je pretnje nemačkom kancelaru Angeli Merkel i drugim svetskim političarima i pozvao svoju „dragu braću“ u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj da se pridruže Islamskoj državi (IS), piše danas „Bild“.

„Krenite na put…..ne sedite tu sa tim prljavim….dođite kući, dođite u zemlju islamsku….“, rekao je plavooki terorista sa bradom, naoružan, u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vojnoj uniformi u jednoj, kako piše tabliod „Bild“, visoko profesionalnoj video-poruci na nemačkom jeziku, sa engleskim titlom.
„Mi čekamo na vas već 1.400 godina“, poručio je džihadist sa borbenim imenom „Abu Davud“ u devetominutnoj propagandnoj video-poruci, upućenoj Americi i u kojoj je psovkama vređao Merkelovu, američkog predsednika Baraka Obamu i druge političare.
„Obama, ti prljavi lažovu. Ti pokušavaš svoj narod da prevariš prljavim lažima. Odvratnim vazdušnim napadima želiš da ubijaš muslimane…“, naveo je terorista u video-poruci.
„To isto važi i za Nemce. Ti, prljava Merkelova. Pošto si dala poklone Izraelu… Okupite se svi protiv muslimana. Oland, Kamerun, Putin. Vi ćete samo izgubiti“, stoji u poruci koju su novinari „Bilda“ imali priliku da pogledaju.
Izvor: tanjug.rs
The post Merkelova na udaru pretnji nemačkog džihadiste! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Merkelova na udaru prijetnji njemačkog džihadiste

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2014

BERLIN - Njemački džihadista, za koga se vjeruje da je iz pokrajine Sjeverna Rajna Vestfalija, u jednoj video-poruci uputio je prijetnje njemačkom kancelaru Angeli Merkel i drugim svjetskim političarima i pozvao svoju "dragu braću" u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj da se pridruže Islamskoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.