Ovo je svima promaklo: Evo šta je Putin radio sa Melanijom dok Tramp nije gledao  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je svima promaklo: Evo šta je Putin radio sa Melanijom dok Tramp nije gledao (VIDEO)

E, Trampe, Trampe

Novinari su zabeležili trenutak razgovora predsednika Rusije Vladimira Putina i prve dame SAD Melanije Tramp.

Opasnost! Virus Zapadnog Nila registrovan u Srbiji: Evo na kojim mestima su zaraženi komarci!

Samit „dvadesetorke“ privukao je pažnju ne samo sastancima, već i svečanom večerom u čast gostiju.

Novinari portala „Dejli mejl“ nisu mogli da ne komentarišu zanimljivi raspored sedenja na večeri G20.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lideri zemalja-učesnica bili su odvojeni od svojih „boljih polovina“ i slučajno se supruga Donalda Trampa našla levo od predsednika Rusije.

Ova naoko nevažna činjenica privukla je pažnju i zbog toga što su se na samitu lideri Rusije i Sjedinjenih Američkih Država prvi put lično sreli i razgovarali. Vladimir Putin i Melanija Tramp, prema zapažanjima novinarima, takođe su se lepo ispričali, možda čak i na nemačkom jeziku koji oboje govore.

Sâm Donald Tramp sedeo je naspram Angele Merkel i Si Đinpinga i koketirao je sa suprugom predsednika Argentine, piše „Peti kanal“.

Lideri Rusije i SAD su se juče prvi put sastali na marginama samita G20. Sastanak je trajao 2 sata 15 minuta umesto planiranih 30 minuta, a obe strane su ga visoko ocenile.

Kasnije je američki državni sekretar Reks Tilerson rekao da su čak i Trampovu suprugu Melaniju molili da se umeša u razgovor koji se odužio.

„Očigledno nije uspela“, komentarisao je to Tilerson.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opasnost! Virus Zapadnog Nila registrovan u Srbiji: Evo na kojim mestima su zaraženi komarci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2017

Čuvajte se..Virus Zapadnog Nila registrovan je kod komaraca na Makišu, na Umci, u Ostružnici, i u Pančevu...Sledi nam veća opasnost od vrućine! Visok nivo UV zračenja! Stanovnici ova dva mesta su najviše ugroženi!..Prošle nedelje opasni virus otkriven je kod komaraca u Srbiji. Zasad nema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.