OTKRIVENO: Evo sa kim Vladimir Putin slavi Novu godinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO: Evo sa kim Vladimir Putin slavi Novu godinu

Isto kao i svake godine.

Pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov u intervjuu televiziji „Mir“ izjavio je da ne zna da li ruski predsednik Vladimir Putin planira da se ponovo kandiduje za predsednika.

- To mi nije poznato, rekao je Peskov.

On je naglasio da je u zemlji „kod mnogih proradio izborni refleks“, jer su o izborima progovorili dve godine pre izbora. Pres-sekretar šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << države smatra da su takvi razgovori među politikolozima nastali zbog predstojećih izbora.

- Proradio je taj refleks predizbornog raspoloženja. Zato se vode ti razgovori. Još jednom ponavljam: toga sada nema na dnevnom redu, rekao je on. Prema mišljenju Peskova, visokopostavljeni činovnici su trenutno u potpunosti usredsređeni na rešavanje aktuelnih zadataka u interesu zemlje.

- U instituciji koja se zove vlast, tog pitanja nema na dnevnom redu. Sve boli glava zbog svakodnevnih poslova, nekih projekata, ali o izborima niko ne govori i ne misli, naglasio je predstavnik Kremlja.

Peskov je odgovorio i na pitanje novinara sa kim će Putin provesti Novu godinu. „Po tradiciji, sa porodicom i bliskim prijateljima, kao što svi slave Novu godinu“, rekao je Peskov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.