NJIH KIŠA NIJE SPREČILA: Evo ko je sve pored Putina gledao vojnu paradu! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIH KIŠA NIJE SPREČILA: Evo ko je sve pored Putina gledao vojnu paradu! (VIDEO) (FOTO)

Iako je gotovo celu paradu pratila jaka kiša, gosti su pažljivo posmatrali ceo događaj, neki pokriveni kabanicama, a pojedini, stojički, bez zaklona od kiše - kao da se ništa ne dešava. Pogledajte kako su se ministri i drugi politički zvaničnici i javne ličnosti borili sa kišom

Vojna parada “Korak pobednika” u čast oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, a svečanosti je prisustvovalo oko 20.000 građana, koji su došli iz različitih krajeva Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da vide srpsku vojnu silu, kao i predsednika Rusije, Vladimira Putina, koji je bio počasni gost ove svečanosti.  Pored mnogobrojnih građana, paradi su prisustvovali i ministri Vlade Srbije, poslanici Skupštine Srbije, kao i crkveni zvaničnici i poznate ličnosti.

Vojnu paradu su iz počasnih mesta u publici, tik iza govornice, sa tribina posmatrali: Zorana Mihajlović, Ivan Tasovac, Vanja Udovičić, penzionisani genral Branko Krga, patrijarh Irinej, Dragoljub Ojdanić, Momir Bulatović, Nikola Selaković, Rasim Ljajić, Jadranka Joksimović, Velimir Ilić, Milan Krkobabić, Kori Udovički, Dragan Marković Palma, Emir Kusturica, veterani iz Drugog svetskog rata i mnogi drugi…

Foto: Milena Đorđević

Iako je gotovo celu paradu pratila jaka kiša, gosti su pažljivo posmatrali ceo događaj, neki pokriveni kabanicama, a pojedini bez kišobrana i kabanica – kao da se ništa ne dešava… Moramo da priznamo da to nije bilo ni malo jednostavno s obzirom da su kabanice bile jako tanke i da su “letele na vetru”, te su prisutni, ipak, pokisli.

Foto: Milena Đorđević

Pojedinima je kiša promenila lični opis, pa je jako teško bilo prepoznati ministra kulture, Ivana Tasovca.

Ipak, iako je ministar kulture dobio potpuno novi lični opis, fotografija lidera JS-a, Dragana Markovića Palme u kišnoj kabanici, je ta koja je preplavila društvene mreže.

Foto: Telegraf

Evo kako su oni podneli kišu na vojnoj paradi:

Putin je u Beogradu razgovarao sa najvišim državnim zvaničnicima, predsednikom Srbije, Tomislavom Nikolićem i premijerom, Aleksandrom Vučićem, a Tomislav Nikolić ga je odlikovao za izuzetne zasluge u unapređenju saradnje Srbije i Rusije ordenom Republike Srbije prvog reda.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vojna parada

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.