Medvedev poručio Bajdenu: Demencija je korisna stvar

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 17:48

Medvedev poručio Bajdenu: "Demencija je korisna stvar"

Predsednik SAD Džozef Bajden otkrio je da mu je prava namera da "spusti" predsednika Rusije Vladimira Putina" tamo gde ne može da izazove nevolje koje izaziva".

Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev ističe da je predsednik SAD već zaboravio šta je rekao i zato je demencija korisna stvar u njegovom slučaju.

On je na društvenoj mreži "Iks" napisao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bajden saopštio da želi da se ponovo kandiduje za predsednika, ujedini celu Evropu i "spusti" Putina.

"Znači, o tome se radi. Mi smo, naivno, mislili da se radi o osiguravanju napretka Amerikanaca. Bilo kako bilo, ništa od toga se neće desiti. Jedan od razloga je to što je on već zaboravio šta je rekao. Demencija je korisna stvar", naveo je Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.